Ηλεκτρονικό Επιχειρείν: είναι ένας περιεκτικός και συνοπτικός όρος , ο οποίος περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση ή ένας οργανισμός γενικότερα διεκπεραιώνει τις εργασίες του διασυνδεόμενος ηλεκτρονικά με τους συνεργάτες του (εσωτερικούς ή εξωτερικούς) και τους πελάτες του. Περιέχει επίσης την έννοια του ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση να διαθέτει, με οικονομικό τρόπο, τα προϊόντα ή τις υπερεσίες της στο κοινό της, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Δε πρόκειται ποτέ να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων μαχόμενος με την υπαρκτή πραγματικότητα. Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι, πρέπει να χτίσεις ένα νέο μοντέλο, που θα κάνει τα ήδη υπάρχοντα να φαίνονται απαρχαιωμένα.

Buckminster Fuller

Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβονται πολλά χρόνια συνεχόμενων αποτυχιών. Δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, προετοιμασίας και απόκτησης γνώσεων μέσω των λαθών μας. Πολλές φορές όμως, το «δουλεύεω σκληρά» με το «δουλεύεω έξυπνα», αποτελούν δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες. Τι γίνεται όμως όταν τα κάνεις και τα δύο;

 

 

FQA

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

Μια ιστοσελίδα αντανακλά την εικόνα της επιχείρησης σας, προσφέροντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πάρουν όσες πληροφορίες χρειάζονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Με λίγα λόγια προσφέρει δωρεάν 24ωρη διαφήμιση στην επιχείρηση σας, ενώ ταυτόχρονα της προσδίδει κύρος και αυξάνει την αξιοπιστία της.

Αυτά δε μου τα προσφέρει και μια facebook business page;

Όχι! Μια επαγγελματική σελίδα στο facebook δεν έχει τη δυνατότητα να προβάλλει οργανωμένα την εικόνα της επιχείρησης σας. Μια σύντομη περιγραφή της επιχείρησης σας και μερικές εικόνες από αυτή δεν δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να βρουν αυτό που ζητάνε. Ωστόσο, μια facebook business page είναι απαραίτητη για την ύπαρξη μιας πιο προσωπικής αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας.

Γιατί να μην φτιάξω ένα blog;

Η δημιουργία ενός drag & drop blog σίγουρα είναι πιο εύκολο στην κατασκευή και στη διαχείριση του, όμως δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με μια δυναμική ιστοσελίδα, ούτε προσφέρει το ίδιο κύρος. Το αποτέλεσμα ενός τέτοιου blog δεν είναι τόσο εντυπωσιακό, ενώ ταυτόχρονα, εάν έχετε μεγάλες απαιτήσεις περιεχομένου, απαιτεί αρκετό χρόνο και χρήματα για την κατασκευή του.

Τι μπορείς να μου προσφέρεις εσύ;

Η επιλογή αξιότιμων συνεργατών για ένα τέτοιο βήμα παίζει σημαντικό ρόλο για τη δημόσια εικόνα της επιχείρησης σας. Όντας γνώστης του αντικειμένου από το 2013, σας προσφέρω τη δημιουργία ιστοσελίδας με ευχάριστο design της αρεσκείας σας, responsive design προκειμένου να είναι συμβατή η ιστοσελίδα σας με όλες τις κινητές συσκευές και προώθηση SEO για να ανεβείτε ψηλά στα αποτελέσματα αναζητήσεων. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της προώθησης δίνω μεγάλη βαρύτητα στα social networks και ειδικότερα στο facebook αυξάνοντας τα like της σελίδας σας. Φυσικά η αύξηση των likes απευθύνεται σε στοχευμένο κοινό και δεν αποτελεί αποτέλεσμα πληρωμένων διαφήμισεων.

Γιατί να σε επιλέξω;

Σαφώς για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας υπάρχει πληθώρα επιλογών ως προς την επιλογή συνεργατών. Η διαφορά μου με τους υπόλοιπους αξιότιμους συναδέλφους έγκειται στην προώθηση SEO μιας ιστοσελίδας και στην αύξηση των likes στη facebook business page της. Η αύξηση των likes παίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση SEO μιας ιστοσελίδας αφού της προσφέρει μεγαλύτερη προσέλκυση στοχευμένων πελατών. Αυτό τη βοηθάει να ανιχνευτεί πιο εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης άρα και να ανέβει πιο γρήγορα στα αποτελέσματα αναζητήσεων. Μια ιστοσελίδα που έχει 20000 likes στη facebook business page της σε συνδυασμό με την προώθηση SEO δεν έχει ανάγκη από πληρωμένες διαφημίσεις. Μετά την τελευταία αλλαγή του κώδικα της Google θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την αύξηση των likes ως το κλειδί για την επιτυχία. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Τι γίνεται αν θέλω να προωθήσω μόνο τη σελίδα μου στο facebook;

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορώ να αναλάβω την αύξηση των likes στη σελίδα σας χωρίς να είναι απαραίτητη η δημιουργία ιστοσελίδας.

Γιατί μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι responsive;

Η ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας στον τομέα των κινητών συσκευών, μας προσφέρει τη δυνατότητα να σερφάρουμε στο διαδίκτυο όπου και αν βρισκόμαστε. Έχοντας μια μικρή συσκευή των 4’’ ή 5’’ στην τσέπη μας,  μπορούμε να επισκεφτούμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλουμε ή να περάσουμε ατελείωτες ώρες στο facebook. Τι γίνεται όμως, αν μια επιχείρηση που έχει στη κατοχή της μια πετυχημένη σελίδα στο facebook, δεν έχει responsive ιστοσελίδα; Όπως είναι φυσικό χάνει ένα τεράστιο ποσοστό πιθανών πελατών κάθε φορά που κοινοποιεί κάποιο από τα προϊόντα της. Η χρήση κινητών συσκευών για πρόσβαση στο Internet παρουσιάζει ετησίως ιδιαίτερα αυξητικές τάσεις.

Τι ακριβώς είναι το SEO;

Το SEO αποτελεί τα αρχικά της φράσης Search Engine Optimization και περιγράφει όλες τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν κατά της διάρκεια σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας, ούτως ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Οι διαδικασίες αυτές μπορεί να είναι τόσο εσωτερικές (δομή περιεχομένου της ιστοσελίδας), όσο και εξωτερικές. Ένα παράδειγμα εξωτερικής διαδικασίας SEO αποτελεί η δημιουργία και προώθηση μιας facebook business page.

Περισσότεροι από 
4000000

  Έλληνες χρήστες στο διαδίκτυο                

Περισσότερες από 
30000000

επιχειρήσεις έχουν πλέον Facebook Business Page

Περισσότερες από 
15000000

μηνιαίες αναζητήσεις στη Google

 

Portfolio

 

 

Τιμοκατάλογος

 

Starters

  Σχεδιασμός ιστοσελίδας

  1 domain

  Απεριόριστος χώρος hosting για 2 χρόνια

  Δημιουργία περιεχομένου: 1 εως 10 σελίδες

  SEO

  Facebook Business Page με 5.000 likes

  Google Analytics

Από €120

Περισσοτερα

Κατασκευή E-shop

  Σχεδιασμός καταστήματος

  1 domain

  Απεριόριστος χώρος hosting για 2 χρόνια

  1000 προϊόντα

  SEO

  Facebook Business Page με 10.000 likes

  Google Analytics

Από €578

Περισσοτερα